Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

FW: Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΛΙΑΤΣΟΣ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ...ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΉΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ!!!

 

 

Feed: 8prezatv
Posted on: Monday, October 29, 2012 3:09 PM
Author: ΠΡΕΖΑ TV
Subject: Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΛΙΑΤΣΟΣ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ...ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΉΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ!!!

 


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΛΙΑΤΣΟΣ ... ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΔΕΝΔΙΑ!!!
Σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε με τους παρουσιαστές της σημερινής εκπομπής «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» της ΝΕΤ, ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ Α.Ε. κ. Αιμίλιος Λιάτσος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης της ΕΡΤ σέβεται απολύτως τους κανόνες της ελευθεροτυπίας και το αποδεικνύει εμπράκτως στην καθημερινή παρουσίαση της επικαιρότητας και την προβολή όλων των απόψεων. Όμως, δεν μπορεί να αποδεχτεί την καταπάτηση στοιχειωδών κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Οι παρουσιαστές της σημερινής εκπομπής ‘ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ’ της ΝΕΤ, κ. Κώστας Αρβανίτης και κυρία Μαριλένα Κατσίμη, προέβησαν σε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια, χωρίς μάλιστα να του δώσουν το δικαίωμα να εκφράσει τη δική του άποψη, ενώ με τα σχόλιά τους εμφανίστηκαν να προκαταλαμβάνουν το αποτέλεσμα δικαστικής απόφασης».

Διαβάστε περισσότερα »View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου